Kuva katon uima-altaalta

Natti & Åke

Jos et vielä katsonut etusivun esittelyvideota niin katso nyt, saat sieltä melkein kaikki nämä tiedot helposti.

Avainten luovutus ja siivous

Avainten nouto ja palautus tapahtuu jouhevasti kerrostalokompleksin keskiosassa sijaitsevan Quality Voyagen-toimistosta. Ilmoitathan hyvissä ajoin meille lentoaikataulusi, niin osaamme ohjeistaa toimiston henkilökuntaa saapumisesi osalta. Heidän puoleen voit kääntyä myös mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Asunnon loppusiivous kuuluu asunnon vuokraan.

Palvelut

Asunnon lähituntumassa on useita hierontapaikkoja, Buffalo Bill -pihviravintola, thaimaalainen ravintola, leipomokonditoria, pesulapalvelu, mopo- ja polkupyörävuokraamo, iso uima-allasalue kylpylöineen sekä minimarket. Alueen palvelut lisääntyvät koko ajan!

Laem Mae Phimin keskustassa on useita merenrantaravintoloita sekä pieniä matkamuistomyymälöitä. Keskustassa on myös sukellusmatkoja ja -kursseja järjestävä toimisto. Keskustaan on matkaa pari kilometriä.

Laem Mae Phim on rauhallinen pieni kylä, joka sopii hyvin lapsiperheiden lomanviettokohteeksi. Matala ranta on erinomainen myös perheen pienimmille uimareille.

Quality Voyagen -toimistosta voi vuokrata vauvasängyn, syöttötuolin tai babysitterin asuntoomme ja/tai lasten turvaistuimen autoon. Heiltä voit myös vuokrata polkupyöriä, mopoja tai sivuvaunullisia skoottereita, joilla lapsiperheiden on helppoa taittaa lyhyttä välimatkaa asuntomme ja Mae Phimin keskustan välillä.

Lisätietoa

Bussi Laem Mae Phimiin lähtee Bangkokin Ekkamain bussiasemalta. Bussilla pääset läheiseen Klaengin kaupunkiin ja sieltä viimeiset 15 km taittuu nopeasti taksilla.

Jos haluat kuljetuksen suoraan Bangkokin lentokentältä Mae Phimin asunnon oven eteen kannattaa tilata taksi vaikka Quality Voyagen kautta. Silloin kuski tietää mihin teidät vie. Huomaa mainita henkilömäärä ja matkalaukkujen määrä että tulee riittävän iso auto. Henkilöautolla hinta on noin 60 € /suunta ja pikkubussilla 10 € enemmän.

Laem Mae Phim itsessään on varsin pieni kylä, jossa on vain vähän ostospaikkoja eikä juurikaan iltaelämää. Jos kaipaat lisää tekemistä lomallesi, voit varata Quality Voyagen kautta mm. seuraavia valmiita päiväretkiä lähialueiden kaupunkeihin ja nähtävyyksiin:

  • Viikonloppu markkinat Bangkokissa: ”Chatuchak” (THB 950/hlö)
  • Rayongin kierros (THB 1200/hlö)
  • Pattayan kierros (TBH 1700/hlö)
  • Nongnuchin kasvitieteellinen puutarha (THB 1200/hlö)
  • Saarikierros Koh Man Nai + Koh Talu (THB 1800/hlö)
  • Koh Kudi + Koh Samed (THB 1800/hlö)
  • Koh Samed päiväretki (THB 1200/hlö)

Kysy lisää sähköpostilla info@jokothai.fi tai voit myös
soittaa puh 0400 644 761